23ena FIRA PER EL DIA DE LA TERRA – MERCAT DE LA TERRA

Parc Central de Nou Barris
21 i 22 d’abril de 2018

La Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra és una activitat organitzada a la ciutat de Barcelona per l’Associació Dia de la Terra – Catalunya. En l’edició de 2018, degut al maltracte rebut per part del Dte. Ciutat Vella, des de fa 4 anys, i especialment en l’edició de 2017, traslladem temporalment la Fira a Nou Barris, per denunciar la vulneració de drets civics per part dels responsables polítics, gerencia i alguns funcionaris del districte. En data 5/3/2018, s’ha enviat aquesta carta a totes les persones i entitats que participen a la Fira.

La Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra ni és una fira qualsevol ni és un mercat qualsevol, ni vol fer la competència a cap fira concreta, ni a cap mercat concret. La Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra és una trobada d’entitats de tota mena per cridar l’atenció de les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials i per proposar formes de comportament respectuosos, cooperatius i solidaris.

La Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra potencia la producció local de bens i serveis realitzats amb respecte a les persones i els sistemes naturals, que són la base perquè els humans puguin disposar d’una vida digna.